Tisztelt Vállalkozó / Cégtulajdonos !

Az Országgyűlés elfogadta a 2013. évi adótörvényeket. Ennek eredményeképpen néhány adómegtakarítási megoldás már csak idén vehető igénybe.

 Jelenleg a cég éves árbevételének max. 3-5%-át (veszteséges cég is) elhelyezheti  hosszú távú (élethosszig tartó) megtakarítási számlán a tulajdonos vagy más kulcsember részére. Ezt teheti egyösszegben, vagy évente folyamatosan. Az elhelyezett összeg időarányosan, teljes egészében költségként elszámolható, a cég számára adó és járulékmentesen. (Javasoljuk bérkiegészítés, osztalék, prémium helyett.)

Az egyszeri díjas szerződések adókedvezménye már csak az idén vehető igénybe! Legkésőbb december 20-ig tudunk erről érdemben tárgyalni.  Időpont egyeztetés MOST!   + 36 30 9423 635

 Az összegek biztosítási jogviszonyban kerülnek elhelyezésre, ezáltal a teljes képződött összeg (tőke + hozam) kifizetése garantált, valamint per, csődeljárás és végrehajtás alá nem vonható,  ellentétben a banki jogviszonyban elhelyezett pénzekkel.

 A konstrukcióban rejlő további lehetőség, hogy a szerződő és fizető a cég, a biztosított (pl. tulajdonosok) magánszemély. Hat év elteltével a számla  a magánszemély nevére kerülhet, így céges pénzből építhető fel magánvagyon, pl. privát nyugdíj, gyerekek taníttatása, életkezdése, vagy egyéb pénzügyi cél megvalósítására, komoly adókedvezményekkel, legálisan, törvényesen.

 Ez a lehetőség ebben a formában már  csak  december 31-ig áll a cégek rendelkezésére. Szerződést december 20-ig tudunk kötni, ezért haladéktalanul szükséges egy személyes találkozó. Ezen tájékoztatjuk a részletekről, tisztázzuk a felmerülő kérdéseket  és ha felkeltettük az érdeklődését, akkor egy részletes pénzügyi analízis alapján személyre szabott ajánlatot készítünk Önnek. Díjmentesen, minden kötelezettség nélkül. Ennek alapján dönteni tud majd arról, hogy él-e a  lehetőséggel, vagy nem.

Javaslom, hogy ne késlekedjen, tájékozódjon !  

Takarítson meg, amíg lehet!  Költségeljen, de ne költsön feleslegesen !

Időpont egyeztetés most !  + 36 30 9423 635