Cégünk, az APEX Elektronika Kft az utóbbi 20 évben a Westel, T-Mobile, Magyar Telekom partnere volt. Gyöngyösön leginkább erről, valamint Samsonite üzletünkről  ismert bennünket mindenki.

2012. májusától profilt váltottunk. Telekommunikációs üzletágunkat átadtuk a Halló’99 Kft-nek (Gyöngyös, Mikszáth K.u.4.), mi pedig az eddig mellékesnek számító tevékenységeinket fejlesztve új szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

A Brokernet Investment Holding Zrt. partnereként egész életre szóló pénzügyi tervezéssel, az ügyfelek életében felmerülő pénzügyi célok, feladatok felmérésével és a legoptimálisabb megoldások megkeresésével állunk rendelkezésükre. Ez a szolgáltatásunk jelenleg díjmentes, ajánljuk mindenkinek, aki pénzügyeit szeretné a jövőben tudatosan intézni.

Az e-számlázás magyarországi bevezetésében és elterjesztésében csatlakoztunk a pécsi székhelyű Számlaközpont Kft-hez, népszerűsítve ezt a kényelmes, gazdaságos és környezetkímélő megoldást.

Samsonite üzletünket a webshopra tereltük (http://webshop.apex.hu), de ha valaki a személyes vásárlás híve, akkor termékeinket továbbra is megtalálja a MomenTours Utazási Irodában (Gyöngyös, Barátok tere 10.) .

Közel 15 éve foglalkozunk kutatás-fejlesztéssel, amelyek eredményei megértek a megvalósításra. Több pályázatunk fut ebben a témában, az eredményekről folyamatosan beszámolunk.

Köszönjük a bizalmát mindazoknak, akik az elmúlt 28 évben Gyöngyösön a Szt.Bertalan úttól a Belváros térig kísértek bennünket, valamint ügyfeleink voltak Jászberényben, Hatvanban, Budapesten, Salgótarjánban és Nagykátán.

Gyöngyösi elérhetőségeink megmaradtak, kérjük, ezután is keressenek bátran!

Időpont kérhető a + 36 30 9423635 –ös telefonszámon, vagy a langeva<kukac>apex.hu e-mail címen.

 

Gyöngyös, 2012.08.06.                                                         Lángné Wukován Éva  ügyvezető